Sate Telur Puyuh

Sumber : Tabloid Aura

Disajikan Untuk : 2 Orang

Bahan-Bahan :
20 butir telur puyuh
3 sendok makan kecap manis
4 butir bawang merah,potong-potong
1 bunga lawang, geprak
2 lembar daun salam
300 cc air
1/2 sendok makan garam
1/2 sendok makan gula pasir

Cara Mengolah :
1. Rebus telur puyuh, setelah matang kupas kulitnya.
2. Rebus semua bahan (termasuk telur puyuh yang sudah dikupas) hingga air terserap habis.
3. Angkat dan biarkan dingin. Tiriskan.
4. Tusuk dengan tusuk sate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: