Pempek Lenjer

Sumber: Sedap Sekejap

BAHAN:
1 resep adonan dasar pempek
2 buah ketimun potong kotak kecil
100 gram mi
3 sendok makan bubuk ebi
saus cuko

CARA MEMBUAT:
1. Bentuk adonan pempek seperti potongan kayu. Rebus sampai terapung dan matang lalu dinginkan.
2. Goreng sebentar lalu potong-potong dan sajikan dengan cuko, ketimun, mi, dan taburan bubuk ebi.

Untuk 12 potong

1 Response so far »

  1. 1

    lilis said,

    sip sip…………………


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: