Lapis Susu

Sumber: Bi Mis

Bahan:
1 mangkok kuning telur (kurleb dari 20 butir telur)
1 mangkok gula pasir, kurangi sedikit
1 kaleng susu kental manis
100 gram mentega

Cara Membuat:

  • Kocok gula dan telur sampai gula hancur
  • Masukkan susu kental manis. Ratakan.
  • Di tempat terpisah, kocok mentega sebentar dengan garpu, lalu masukkan ke dalam adonan. Ratakan.
  • Panggang selapis demi selapis

1 Response so far »

  1. 1

    piping said,

    ini kue 8 jam kan????


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: