Biskuit Havermut

Sumber: Inong Haris

BAHAN:
250 gram tepung terigu
150 gram margarin
100 gram gula halus
100 gram havermut
50 gram susu full cream
200 cc air
2 butir kuning telur
1/2 sendok teh baking powder
100 gram buah kering/ kismis

CARA MEMBUAT :
1. Campur jadi satu air dan susu dengan havermut sampai havermut mengembang, saring.
2. Kocok margarin dan gula halus sampai putih, sambil masukkan telur satu per satu. Masukkan buah kering, tepung terigu, dan baking powder. Aduk rata hingga kalis. Pulung adonan sebesar kelereng taruh dalam loyang. Panggang sampai kuning kecokelatan. Angkat.

Untuk: 400 gram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: