APPLE TARLET

Sumber: fatmah Bahalwan

Bahan:
Mangkok pie siap pakai.
500 gr   apel malang / granny smith
100 gr   gula pasir
50 gr     gula palm
2 sdt     kayu manis bubuk
½ sdt    garam
3 sdm   air jeruk lemon
2 sdm   margarine

Cara membuat:

  1. kupas apel, potong dadu, sisihkan.
  2. Panaskan mentega, tumis apel hingga layu, tuang gula pasir dan gula palm, aduk rata sambil terus ditumis, tambahkan garam, air jeruk lemon dan kayu manis. Boleh juga tambahkan air sekitar 3 sdm. Aduk rata. Angkat.
  3. Siapkan mangkok pie, isi dengan adonan apel. Sajikan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: